maanantai 17. lokakuuta 2011

Agilityn möllikisat 8.10.2011

Jokunen tovi taaksepäin arvuuttelin täällä agimöllien suhteen, lähteäkkö vaiko eikö lähteä. Keräsin kuitenkin reppuuni tavaroideni lisäksi myös rohkeuteni ja lähdin.

(Tietämättömille tarkennusta: agimölleillä tarkoitetaan epävirallisia agilitykisoja, niitä voisi kai ajatella vaikka maksullisiksi treeneiksi.)

Mutta niin, olin kyllä ihan tyytyväinen, että lähdimme. Muutamia virheitä tuli tehtyä, mutta päivästä jäi hyvä fiilis. Eivät ne olleet meidän viimeiset möllit, saati sitten kisat. Tässä vielä vähän videopätkää:



Agia, agia, agia.. Eilisen treenit menivät hirmu hyvin. Meitä oli vain kolme koirakkoa ja jokainen ehtikin mennä vähän enemmän kuin normaalisti. Ensin otimme radasta pätkiä ja hioimme niitä kunnes sujuivat hyvin ja lopulta menimme koko radan. Useassa kohtaa odotettiin koiran irtoavan esimerkiksi putkille ja Muusa meni kyllä hirmu hienosti. Taas tuli paljon kehuja ja sain olla tosi ylpeä karvanokastani. (:

4 kommenttia:

  1. Ihan superhieno tää teidän ulkoasu! :) Hienoa agiliitelyä.

    VastaaPoista
  2. Kiva, että eksyit tänne Essi! Olen nimittäin Petsiessä käynyt kattelemassa kuinka hauskan näköinen otus tuo teidän Gounne on.

    Niin, ja kiva kuulla, että tykkäät meidän ulkoasustamme. Kiitos. (: Liity toki lukijaksikin.

    VastaaPoista
  3. Sujuvasti Muusa kulkee agirataa, siinä on hyvä pohja jatkaa eteenpäin. :) Jännät nuo läpinäkyvät putket, enpä ole aiemmin sellaisiin törmännyt.

    VastaaPoista
  4. Kommenttisi onkin jäänyt ihan kokonaan huomaamatta Leila. Kiitos noista kehuista. (:

    Olen kyllä ollut tosi ylpeä Muusasta, se on oppinut hirmu nopeasti. Usein virheet voidaankin laittaa vain ja ainoastaan tämän toisen osapuolen harteille, en nimittäin taida välillä pysyä Muusan kehityksen tahdissa.

    Ja juu, läpinäkyvät putket tosiaan. (:

    VastaaPoista