lauantai 13. kesäkuuta 2009

Uimassa ja Kaihulla

Eilen käytiin syrjäisellä hiekkarannalla Muusan kanssa. Siellä ei koskaan oikeastaan kukaan ui niin koiran sinne sai viedä. Muusa hyppeli pallon perässä syvemmälle, muttei uinut vieläkään kokonaan. Kotona hangattiin pyyhkeellä ja föönattiin neidin turkki kuivaksi. Tai ainakin yritettiin, Muusa nimittäin pääsi livahtamaan pihalle sateeseen..


Tänään vanhemmat kävi Mikkelin Kaihulla piiitkän lenkin. Sen jälkeen Rahulan rehuun luuostoksille ja torille kahville. :) Nyt Muusa köllöttelee ilta-auringon paisteessa etukuistilla.

torstai 11. kesäkuuta 2009

Koirapuistoilua ja koiranelämää

Pitäisi kaivella esille motivaation rippeet ja alkaa harjoitella ravaamista Muusan kanssa. No ehtiihän sitä, sillä tänään pakataan juomakuppi sekä pullollinen vettä ja suunnataan kuonot kohti koirapuistoa. Mukaan napppaamme kaverin ja hänen koiransa, jos he vain nyt kesäkiireiltänsä ehtivät.

Sunnuntaina olisi koirapiknikki Helsingin Kaisaniemen puistossa. Hinkuisin sinne, mutta pitää kuulostella miten perheen pormestarit suhtautuvat suunnitelmiin. Onko muita menossa sinne päin?

Mukavaa ja aurinkoista kesäpäivää kaikille! (: