lauantai 3. heinäkuuta 2010

Kesä ja kärpäset

Nyt on taas vierähtänyt jonkin aikaa, etten ole oikein ehtinyt kirjoitella. Juhannusta me vietettiin Keski-Suomen mummolassa ja koirakin oli tietysti mukana. Aurinko paistoi melkeimpä joka päivä ja välillä oli jopa vähän liian kuuma. Sempä takia juuri yksi kaunis päivä Muusa oli kaivanut itselleen syvän kuopan mummin kukkapenkkiin, kun siellä mukavasti kasvit varjostivat ja multainen maa oli viileä. No mikäs siinä, mummi sanoi vain, että ihan hyvä kun kukatkin tuulettuu siinä samalla. :D Käärmeitä ei onneksi sattunut kenenkään kohdalle, vaikka siellä niitä on joskus nähty paljonkin. Me käytiin myös kylässä yhden äidin tutun luona. Siellä oli kaksi vielä melko nuorta lampaan alkua ja koira meni tosi innokkaasti katsomaan niitä, mutta ääni muuttui kellossa heti kun molemmat lampaat tuli nuuhkimaan ja toinen vähän puskikin. Eipä siinä pahemmin käynyt, Muusa oli vaan aika hämillään, mutta siltikin vielä tosi kiinnostunut



Muusa pääsi myöskin taas tutustumaan kerrostaloelämään, hisseihin ja loputtomiin portaisiin kun me vielä käytiin mummin kaupunkiasunnossa. Se asettui heti taloksi eikä olisi sieltä ihan heti halunnut lähteä.

Eilen kävin Mustin & Mirrin pihamarkkinoilla. Tuotetarjouksissa ei oikeastaan ollut mitään meille sopivaa, mutta jumituin taas kerran sinne panta- ja hihna hyllyille. "Ai kun kiva panta. Muusahan tarvitsikin uuden hihnan. Ottaisinkohan tämän vai tuon?" Siellä menikin loppujen lopuksi melko kauan kun valikoin näyttelyhihnoja, pantoja ja nahkahihnoja. Sieltä tarttui mukaan näyttelyketju, joka sopii entisen lyhyen näyttelyhihnan kanssa ja Hurtan pyöreä 180 cm:nen nahkatalutin.


Tänään me käytiin Pertunmaalla mätsäreissä. Siinä oli ihan mukavasti aikaa ennen kehän alkua ja Muusakin osasi ihan kunnolla rentoutua kun pääsi varjoon makaamaan. Parikehässä meidän kanssa oli sellainen iso puudeli, joka tuli niin lujaa meidän takana, että se oli melkein Muusan hännässä kiinni. Sepä olikin tämän meidän neidin mielestä niin kovin kiinnostavaa, että pitihän sitä vähän vilkuilla taakseen. Edestakaisin juoksut ja seisomiset meni tosi kivasti, mutta ei se meille tuonut kuitenkaan sitä punaista nauhaa kuten arvata saattoi. Siitä sitten jouduttiin heti sinisten kehään ja tultiin toisiksi. Monirotuinen Kukka voitti, kolmanneksi taisi tulla labbis ja neljänneksi toinen lapinkoira. Eli siis oltiin sinisten kakkosia. Ruusukkeita tai pokaaleita ei sieltä saatu, mutta palkintopussista löytyi erilaisia puruluita, koiran tennispallo ja sellainen vinkulelu, joka oli kyllä ehdottomasti Muusan suosikki. Siinä kotimatkalla käytiin vielä kahlailemassa Hietasen uimarannalla. Hyvä reissu taas kerran.



Blogi jää nyt pienoiselle kesätauolle, mutta kunhan taas ehdin niin tulen kirjoittelemaan eli muistakaapa seurailla !