tiistai 7. heinäkuuta 2009

Mätsäreitä ja koiranilmoja

Nyt on neljät mätsärit, kolme ruusuketta ja kaksi pokaalia takanapäin. Viime mätsäreissä, (Ristiinassa 4.7) sijoituttiin jh:ssa kolmansiksi ja isoissa aikuisissa sinisten viidensiksi. Tämäpä onkin vasta alkua...

Ylihuomenna Muusa pääsee hoitolaan pariksi päiväksi kun me itse lähdemme reissuun. Uusi paikka uudet kujeet. Minä olisin ottanut neidin mukaan kun en haluisi, että mamin pikku prinsessaa viedään vieraaseen paikkaan, mutta arvatkaapa ketkä taas harasivat vastaan. No ei vaineskaan, mutta toivottavasti viihtyy kuitenkin. :)

On ollut niin huonot ilmat, ettei ole Muusaa oikein voinut pestä. Eihän se tietenkään itse potilasta haittaa, mutta ennen leiriä ja näyttelyä se on pakostikin edessä. Hilsettäkin on kuin lumisadetta, olisiko kellään vinkkejä sen poistoon?

Eilen seikkailtiin koirapuistoon. Sieltäpä löytyi, Lissu, Helka sekä Ronja. Muusa oli tietenkin mielissään uusista kavereista, mutta samaa ei täysin ehkä voinut sanoa muusta kolmikosta. Tämä meidän tyttö taisi olla vähän liian nuori ja energinen niiden makuun. Myöhemmin puistoon tuli Jack- lapinkoira, mutta se meno oli ehkä vähän liiankin vauhdikasta..

Eikai tässä muuta. Koiraleiri alkaa reilun viikon päästä ja kv heti perään. Peukut pystyyn ensimmäiseen näyttelyyn. :)