maanantai 15. maaliskuuta 2010

Hippasilla

Viime lauantaina lähdettiin viemään veljeä kesätyöhaastatteluun ja minä pakkasin koirankin mukaan. Me suunnattiin Mikaelin koira-aitaukselle. Siellä ei näkynyt aluksi koiran koiraa, mutta ei se suuremmin haitannut kun Muusalla riitti nuuskimista muiden koirien hajuista ja aurinkokin paistoi mukavasti.

Kyllä sinne sitten lopulta eksyi koirakaksikko; collie ja kiinanharjakoira. Myöhemmin aitaukselle tuli vielä yksi koira. Muusa viihtyi oikein hyvin collien kanssa hippasilla ja energiaa olisi riittänyt pidemmäksikin aikaa. Muut koirat alkoivat olla kuitenkin jo lähdöillään. Meidän neiti halusi kuitenkin vielä jatkaa hippaleikkiä ja päätti hypätä aidan toiselle puolelle lumikasaan ennenkuin ehdin napata veijarin kiinni. Onneksi se kuitenkin tuli kutsusta takaisin ja selvittiin pelkällä säikähdyksellä. Vaikkei se olisikaan tullut heti, niin luulempa, että ei olisi kauemmas lähtenyt seikkailemaan.

Mikaelilta me käveltiin keskustaan. Siellä harjoiteltiin vähän kontaktia ja muita peruskäskyjä ihmisvilinässä ja ihan hyvinhän se onnistuikin.

Virtaa riitti vielä aika pitkälle hankilenkille iltapäivällä.

Ps. Jos joku haluaisi sopia miitin Mikaelille tai Kattilansillan koirapuistolle niin laittakaapa toki viestiä Petsieen tai tänne. Katsotaan aikoja sitten tarkemmin. Olisi kiva jos olisi isompikin joukko. :)