torstai 21. huhtikuuta 2011

Keväisiä kuulumisia

Kevät on nyt tosiaankin tullut, ihan oikeasti. Melkein kaikki lumet on jo sulaneet pois ja järvikin paljastuu jään alta aina vaan pidemmälle ja pidemmälle. Ensimmäiset perhoset ja hyttysetkin olen nähnyt, tosin noista viimeisistä en kyllä niinkään ilahtunut. Ei pidä myöskään unohtaa niitä ihania mutalammikoita, kuratassuthan on selvä kevään merkki! Noh, onneksi on jo vähän kuivempaa.

Kevään kunniaksi siivosin myös Muusan ulkotarhaa. Pitää vielä myöhemmin siivoilla siellä tarkemmin ja jos sitä kesällä ehtisi vihdoinkin tehdä sen pitkää suunnitellun häkin laajennuksen. Kunnostaminen olisi tosiaan tarpeen eikä se lisätilakaan olisi pahitteeksi.

Meidän kevät on kaiken kaikkiaan ollut melkoisen aktiivinen. Joka torstai käydään hallilla treenailemassa tokon merkeissä ja aloitimme myös lyhyen agilityn abc- kurssin. Agi onkin alkanut melkoisen hyvin ja varsinkin toiseen kertaan olin hyvin tyytyväinen. Kepit muistui heti Muusan mieleen ja putki meni kuin vanhalta konkarilta. Toki niihin, varsinkin keppeihin, tarvitaan vielä paljon harjoitusta, mutta kuitenkin. Lisäksi harjoiteltiin ihan valssia ja takaakiertoa eli twistiä. Jospa tämä meidän agility nyt vihdoin ottaisi tuulta alleen, ainakin Muusa tuntuu nauttivan kovasti vauhdista ja emäntä on hyvin oppimisen haluinen. (:



Oli muuten kiva huomata, että oli tullut yksi lukija lisää! Toivonkin, että jaksatte pysyä menossa mukana, vaikka välillä päivittelyssä on pidempiäkin taukoja. Ja sitten lopuksi vielä, hyvää pääsiäistä kaikille !