tiistai 6. huhtikuuta 2010

Helsingissä

Oli tarkoitus, että muutenkin oltaisi menty Helsinkiin eilen ja bongasin mätsärit Malminkartanosta. Sinne oli mentävä ja ihan hyvä, että mentiin.

Pienille lumeen aurautuille alueille oli mahdutettu yhteensä parisataa koiraa. Meidän luokassa oli 67 koirakkoa. Parikilpailussa saatiin punainen nauha ja Muusa jaksoi tosi kivasti odotella omaa vuoroaan. Ihan ihmettelin miten niin neiti rauhallisesti makoili vaikka ympärillä oli hulinaa ja milloin mikäkin puudeli hipsutteli ohi. No kuitenkin, punaisten kehässä oli niin paljon koiria, että koirat olivat toisten hännissä kiinni vaikka porukkaa pistettiin puoliksi. Muusa ei käyttäytynyt ihan niin mallikelpoisesti kuin olisi voinut, mutta silti päästiin kymmenen parhaan joukkoon eli tosi pitkälle ja vaikkei sijoituksille päästy niin kiva reissu oli ja nähtiin tosi paljon petsieläisiäkin.


Siellä oli sattunut myös ns. raatelutapaus. Dogo argentino oli käynyt sheltin kurkkuun kiinni kun sheltti oli leikkinyt toisen koiran kanssa, mutta onneksi paksu turkki suojasi pahemmilta vaurioilta. Sheltille tuli hampaanjälkien lisäksi lähinnä henkisiä traumoja, mutta toivottavasti nekin saadaan kuntoon.