lauantai 12. kesäkuuta 2010

Kaupunkilaiskoira

Viime viikolla olimme kaverini ja Muusan kanssa Mikkelissä pari päivää. Muusa menikin ihan ensimmmäisiä kertoja kerrostalon rappusia. Hitaasti, mutta varmasti seiniä myöten ja tassukin vähän luisti liukkaalla lattialla, muuten meni tosi hienosti. Sisällä taas oli ehkä vähän liian kuuma ja kuono piti välillä työntää parvekkeelle viilentymään. Lenkkeillessä näkyi monta Muusan mielestä mielenkiintoista karvakuonoa ja jopa pari citykania. (:

Torstaina olikin taas koirakurssi. Me harjoiteltiin suuntia ja vähän jääviä liikkeitä, jotka meni myöskin tosi mainiosti. Kurssin jälkeen me pakattiiin vielä reissutavarat ja lähdettiin kotiinpäin.

Mietin vähän, että mitähän kesäpuuhaa keksisi ja minne voisi lähteä koiran kanssa kesälomareissulle. Ehdottakaa toki jos tulee jotain mieleen.

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Kesäloma

Lauantaina alkoikin jo kesäloma ja vaikka sitä onkin jo odoteltu niin nyt ei oikein tiedä, että mitähän sitä tekisi päivät pitkät.

Eilen illalla me pelailtiin krokettia. Muusakin oli kovin kiinnostunut pelistä, varsinkin niistä nurmella pyörivistä palloista. Se olisi varmaan kovin mielellään itsekin ottanut osaa.

Tänään oltiin aika pitkään ulkona ja äsken vielä treenailtiin vähän temppuja ja jääviä liikkeitä. Tosi hienosti onnistui ja sain taas olla ylpeä tästä meidän neidistä.