maanantai 21. kesäkuuta 2010

Treenit

Viime viikolla oli koirakoulutuksien toiseksi viimeinen kerta. Meille kävi pieni moka kun mentiin totuttuun tapaan kentälle torstaina ja ihmeteltiin, että eihän täällä olekaan ketään. Kotona tarkistin lukujärjestyksen ja niinpä niin, meidän ryhmä olikin ollut poikkeuksellisesti edellisenä päivänä. Se ei kuitenkaan oikeastaan ollut ongelma, koska me päästiin perjantain porukkaan mukaan ja silloin torstaina olikin hyvää aikaa treenailla rauhassa Muusan kanssa. Perjantaina Muusa meni taas hienosti ja jaksoi keskittyä koko tunnin ajan. Me kertailtiin entisiä asioita ja harjoiteltiin noutoa.

Nyt viikonloppuna ei oikeastaan ole ollut mitään erityistä. Yhtenä päivänä parivuotias serkkutyttö tuli taas kyläilemään ja hän halusi kovasti kouluttaa Muusaa. Vaikka ässät ja ärrät ei vielä kovin hyvin luonnistu niin kyllä Muusa totteli tosi hyvin pienellä avustuksella. Pikkuneidin aiempi koirapelko on siis jo tipotiessään ja nyt pitää jopa välillä sanoa, ettei Muusan turkissa saa koko ajan olla kiinni.

Suur-Savon kennelpiirin koiraleiri jää nyt siis väliin muiden menojen ja kesätyön takia, mutta lapinkoiraleirille me ollaan jo ilmoittauduttu. Meillä ei ole ketään koirakavereita messissä, mutta eiköhän sieltä saa uusiakin tuttavuuksia.