sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Lapinkoiraleiri 2011

Uusin Lapinkoira- lehti kolahti postilaatikkoon ja sen luettuani mieleni on ehkä hitusen virkeämpi menneen kesän leirin suhteen. En tosiaankaan jaksa muistaa kaikkea, mutta kirjoittelen nyt jotakin.

Leirin ilmoitustaululta löytyi kaikki tarpeellinen info

Viime vuonna kävimme myös lappalaisleirillä, siitä voitte lukea tämän vuoden takaisen postauksen. Leireilystä innostuneena lähdimme siis tänäkin kesänä mukaan. Tällä kertaa leiri järjestettiin Orilammen lomakeskuksessa Valkealassa ja ajomatkakin oli onneksi viime vuotista lyhyempi.

Agilitykenttää

Jotain samaa viime kertaan nähden kuitenkin oli: majoituimme nimittäin leiripaikkaan jo edellisenä iltana koko perheen voimin. Seuraavana aamuna vahvistusjoukkomme kuitenkin lähtivät ajamaan kotia kohti ja me jäimme karvaturrin kanssa kahden.



Tarkempia ohjelmia tai sattumuksia leiripäivien ajalta en muista, enkä niitä siis voi tässä teille kertoillakkaan, mutta kävimme ainakin useammassa agissa, arkitottelevaisuudessa, kiihdytyskisassa sekä temppuradalla. Temppurataa hieman avaten: nurmikentälle oli viritelty erilaisia rasteja ja tehtäviä tempuista pallon koppaamiseen ja syöntikisoista lippujen pujotteluun. Nämä piti sitten järjestyksessä kiertää koiran kanssa. Meidän osaltamme rata sujui ilmeisen hyvin, tulimme nimittäin Muusan kanssa nuorempien luokassa ensimmäisiksi.

Leirineiti poseeraa

Koko leirissä ei ollut mitään valittamista, todella kiva kokemus taas kerran. Toivottavasti joku ottaa ja järjestää tulevanakin kesänä vastaavanlaisen, me tulemme ainakin mukaan!

Hieman uneliasta liitelyä?

Ja niin kuin tuossa alussa selvisikin, Lapinkoira- lehdessä on juttu leiristä kuvien kera eli jos kiinnostaa lukea lisää, niin hankkikaa käsiinne 3/2011 numero.

Kiihdytyskisan metkaa menoa

Sitten vielä yksi kiva uutinen: äitini lähetti Muusasta muutaman kuvan lappalaiskoirien kalenteriäänestykseen. Leiriläiset äänestivät mieleisiään ja yllätys, yllätys, kaunis neitimme tulee komeilemaan tulevan vuoden allakassa. Tästäkin lisäinfoa ja meidän kuva esimerkkinä samaisessa lehdessä. Ja ostaaka ihmeessä kyseinen tuote itsellenne, niin saatte ihastella Muusaa koko tammikuun ajan. (:


2 kommenttia:

  1. Ihanainen lappari täällä :) Meidän perheessä nuorimmaisena koirana tepastelee 5kk ikäinen lapinkoirapoika.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksiakiitoksia! Ja kiva kuulla, lappalaiset ne vaan löytää tiensä ihmisten sydämiin. (:

    VastaaPoista