tiistai 25. toukokuuta 2010

Piknik ja merkkipäivä

Viikonloppuna meillä oli yökyläilemässä hieman koirakammoinen pikku neiti. Me ajateliin lähteä piknikille, mutta levitettiinkiin viltti vain pihanurmikolle. Mitä sitä mennä mertä edemmäs kalaan niinkuin sanotaan. Mutta siis, hyttysiä oli kuitenkin niin paljon, että jouduin virittelemään suojaverkon syreenipuskan oksille. Hyvin me sitten saatiin olla rauhassa ilman ininää. Muusakin mahtudettiin mukaan ja se sai jyrsiä herkkuluuta sillä aikaa kun me syötiin eväät. Hyvin onnistunut piknik kokonaisuudessaan. (:


Eilen oli Muusa- neidon 2-vuotis syntymäpäivä! Eipä se varmaankaan itse ymmärtänyt juhlan syytä, mutta ostettiin sille kuitenkin herkkuruokaa, pateeta ja kermaa. Normaalistihan Muusa ei saa purkkiruokia eikä muitakaan sen tyyppisiä, mutta tämä olikin poikkeus ja poikkeushan vahvistaa säännön, eikö? Kun se kuuli keittiöstä kippojen ja kulhohen kolinaa, niin pian oli karvainen kuono melkein keittiön pöydän reunalla. Ilmeisesti tuoksu oli kovin hyvä. Kun lautanen laskettiin lattialle ei Muusalla ollut aikaa edes odottaa lupaa syömiseen. Hyvin maistui synttäriherkku.

4 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen synttärikakku!

    VastaaPoista
  2. Sanos muuta...voisi kuvitella gormet-annokseksi vaikka onkin koirantuokahyllystä poimittu kaupan Cesar-patee. Sen Juuli sitten koristeli kermaruusukkeilla ja kuivaraksuilla. Hieno annos. Muusa oli hulluna siihen. Lautanen tyhjeni muutamassa sekunnissa.

    VastaaPoista
  3. Onpas siellä nätin näköinen lappari-neito. :) Pirkka-lehdestä nappasin teidän osoitteen, olen muistaakseni aiemminkin täällä käynyt mutten varmaan ole kommenttia jättänyt.

    Muusalle synttärionnittelut!

    VastaaPoista
  4. Itsekkin sain tästä kaverista tiedon Pirkka-lehdestä. Ai on oikein lecibsin hauva? Ittellänikin kolmevuotias lappisuros ja samanlainen luppakorva, mutta herra on vain kerma.
    Oikein suloinen neitokainen tämä Muusa. Tulen seuraamaan blogia vähän pidemmällekkin, kun on suosikkirotu kyseessä.

    VastaaPoista