sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Metsälenkki

Tänään lähdettiin metsälenkille porukalla kunhan sade vähän hellitti. Reppuun tuli mukaan vähän eväitä, juomista, istuinaluset ja kamera. Muusalle otettiin pussiin paljon nameja ja yksi lelukin.


Kierreltiin metsässä ja jonkin matkaa myös metsätiellä. Kilometrejäkin kertyi varmaan aika mukavasti. Jopa aurinko pilkisteli pilven raoista, eikä satanut pisaran pisaraa. Muusa ei kovin helposti lenkeillä rupea kävelemään, mutta tämä lenkki taisikin olla aika rankka, sillä loppumatkasta se ei jaksanutkaan laittaa tassua toisen eteen niin nopeaan tahtiin. Kuralammikkoonkin piti pulahtaa vilvoittelemaan ja voitte varmaan kuvitella minkä näköiset oli ne ihanan valkoiset tassut sen jälkeen.


Tänään voisi ehkä vielä mennä ulos treenailemaan temppuja, kun sääkin on vielä niin hyvä. Maantiedon kokeisiin vaan vielä pitää lukea.

Ps. Mihinköhän koiraleirille kannattaisi mennä, lähin olisi varmaankin tuo Suur-savon kennelpiirin leiri, mutta sen ajankohta ei oikein sovi meille.

4 kommenttia:

  1. Moikka! Lueskelin sattumalta sun blogia ku itselläkin on lapinkoira. Meillä on alkanut punkit vaivaamaan ja ajattelin kysyä, että onko teillä käytössä jotain punkkikarkotetta tai punkkipantaa?? Olen paljon netistä lukenut aineista ja pannoista, mutta olisi kiva kuulla jonkun saman rodun omistajan kokemuksia ennen kun itse mitään hankkii. :)
    T.Titta

    VastaaPoista
  2. Moikka. Ei me olla käytetty mitään punkkipantoja tai karkotteita, mutta eipä Muusan turkista kovin usein punkkeja ole löytynytkään. En siis oikein osaa sanoa mitään mielipiteitä. Hyvää tulevaa kesää teille. (:

    VastaaPoista
  3. Löysin blogisi Yhteishyvän vinkin kautta. Aika suloinen Muusa ! Meillä on reilun vuoden ikäinen lapinkoiraneiti Minttu (Heldalan Cirpa) joka tuli meille puolivuotiaana ikään kuin vahingossa 11-vuotiaan terrieriherran seuraksi. Minttu valloitti nopeasti sydämemme..Tarkoitatko Suur-Savon leirillä sitä Rautavaaralla järjestettävää lapinkoiraleiriä ? Olemme suunnitelleet leireilyä siellä, kun rotu ja sen kanssa puuhailu on vielä sen verran vierasta että vinkkejä kaipaamme. Hyvää alkanutta kesää sulle ja Muusalle ! T.Minttu ja Mintun emännät (13-v. ja toinen vähän vanhempi)

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon. (: Tarkoitin Suur-Savon kennelpiirin leiriä, joka järjestetään Ristiinassa. Tuota lapinkoiraleriäkin olen miettinyt, sinne on meiltä vaan melko pitkä matka. Jollekkin leirille kyllä kiinnostaisi mennä.

    VastaaPoista